Openingsuren


dinsdag:
18:00 - 01:00
woensdag: 18:00 - 01:00
donderdag: 18:00 - 01:00
vrijdag: 15:00 - 01:00
zaterdag:
15:00 - 01:00
zondag: 10:00 - 22:00
vrij 2 tem di 6 augustus: gesloten
zaterdag 24 augustus: gesloten

parking

De Bemdkaffee is rolstoelvriendelijk.
Er is voldoende parking voorzien voor auto’s en fietsen.

Het café ligt vlak naast de Bemdhal. Een sporthal/polyvalente hal in het centrum van Arendonk waar verschillende activiteiten kunnen doorgaan.
Meer info over de sporthal

Squash

De Bemdkaffee is voorzien van twee squashterreinen. Je kan ter plaatse een squashracket en balletje huren. We werken zonder lidmaatschap. Reserveren kan gemakkelijk online, betalen doe je ter plaatse. Studenten krijgen korting.
Maak na het squashen gerust gebruik van de douches en praat even bij in het café. Reserveer een squashterrein

Wandel en fiets

Langs het café passeren verschillende knooppuntroutes. Ideaal om je wandeling/fietstocht te starten, te eindigen of om even op adem te komen. Kom heerlijk genieten op ons gezellig terras. Ben je net wandelknooppunt 68 of 69 gepasseerd? Dan ben je in de buurt!

Voor de fietsers: we liggen tussen fietsknooppunt 10 en 11. Je vindt ons ook terug in de fietsgids ‘Fietsen in en om Antwerpen 2022’. www.tipsvoorfietsers.be

Eten

In de Bemdkaffee serveren we lekkere hapjes en snacks. Ideaal voor de kleine honger. Daarnaast kan je in ons café, mits reservatie, ook enkele hoofdgerechten verkrijgen, zoals spaghetti, thaise curry of chili con carne. 

Kom je graag in groep iets eten in het café? Graag een seintje vooraf.

Betaal mogelijkheden

In de Bemdkaffee kan je met bankkaart, Payconiq of cash betalen. We aanvaarden ook de elektronische maaltijdcheques van Monizze en de gemeentelijke AHA-bon.

Nog op zoek naar een leuk geschenk? In het café kan je een cadeaubon kopen voor de gelukkige!